Aloevera hrănește pielea cu proprietățile sale de întinerire, această pernă vă va asigura un somn bun. - FireRosa.ro

Perna somn 

Sunt disponibile 2 produse.

După cum știm, ne petrecem jumătate din viață dormind, iar pernele sunt esențiale pentru calitatea somnului. Perna de contur ajută la alinierea coloanei vertebrale și la ameliorarea durerii din cap, gât și umeri, păstrând în același timp forma după utilizare regulată, făcând din aceasta o pernă excelentă pentru îmbunătățirea somnului și ameliorarea durerilor de gât și umeri. Perna ofera un echilibru adecvat între suport și confort pentru a satisface nevoile persoanei care o folosește.
*Produse cu stoc limitat

  • 45,00 lei

    Perna ferma silicon 100% . Mentine capul si gatul in linie naturala cu coloana vertebrala si ofera un sprijin optim. Distributia rapida si uniforma a greutatii previne punctele de presiune neplacute.

  • 37,50 lei

    SA INCEAPA DISTRACTIA!! Permite-ne să-ți oferim plăcerea de a te răsfăța cât poți!!Fabricată din spumă cu memorie de înaltă densitate, această pernă se conformează formei picioarelor tale, oferind suport personalizat pentru a ajuta la atenuarea presiunii și a tensiunii de pe partea inferioară a spatelui, șoldurilor și genunchilor. Comandă astăzi și...

Showing 1 - 2 of 2 items