Crosete - FireRosa.ro

Crosete 

Sunt disponibile 5 produse.
 • 7,00 lei

  Crosete din aliaj cu aluminiu, usoare, bine finisate, argintii. Au maner moale, siliconat(cauciucat) si ergonomic, fiind foarte usor de utilizat. Disponibile mai multe marimi (alegeti marimea dorita din meniul cu sageata).

 • 5,00 lei

  Crosete din aliaj cu aluminiu, usoare, bine finisate, foarte frumos colorate Culoarea va fi aleatorie, poate fi diferita fata de fotografie.Disponibile in mai multe marimi (alegeti marimea dorita din meniul cu sageata).

 • 5,00 lei

  Crosete din aliaj cu aluminiu, usoare, bine finisate, foarte frumos colorateCuloarea va fi aleatorie, poate fi diferita fata de fotografie.Disponibile in mai multe marimi (alegeti marimea dorita din meniul cu sageata).

 • -30%
  9,00 lei 6,30 lei

  Sunt usoare si ofera din plin placerea lucrului cu materiale naturale.Disponibile mai multe marimi (alegeti marimea dorita din meniul cu sageata).

  Reduced price!
 • -40%
  7,00 lei 4,20 lei

  Produs recomandat pentru fire subtiri. Crosete din otel, fara maner, bine finisate. Sunt perfecte pt. incepatori.Tulip brand. Made in Japan.Disponibile mai multe marimi (alegeti marimea dorita din meniul cu sageata).

  Reduced price!
Showing 1 - 5 of 5 items