Plata, livrare si retur - FireRosa.ro

Programul de lucru este de Luni-Vineri intre orele 9-17.
Telefon contact: 0755044510, 0755044511, 0755044513, 0213309822, 0213309041

Plata, livrare și retur


I.PLATA PRODUSELOR

Pe site-ul www.firerosa.ro  poti opta pentru una dintre urmatoarele optiuni de plata:
1. Plata Ramburs ( la livrare ): Iti vom livra produsele prin curier rapid si vei putea plati numerar in momentul receptionarii coletului.
2. Online cu card bancar prin NETOPIA PAYMENTS (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

II. LIVRAREA PRODUSELOR

Curier rapid, livrare în 24 ore (rata de livrare in 24h - 97% din expedieri). În anumite cazuri, în special în perioadele foarte aglomerate (Black Friday, Paște, perioada sărbătorilor de iarnă), termenul de livrare se poate prelungi până la 3 zile (pentru 3% din expedieri).

 Costurile de livrare

1. GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 250 RON
2. 18.00 RON – prin curierat cu ramburs (tva inclus) pentru Bucuresti
3. 23.00 RON – prin curierat cu ramburs (tva inclus) pentru Ilfov si National

Realizam livrarea prin Bookurier(Bucuresti) si GLS(National). Tarifele de mai sus sunt valabile pentru orice localitate din Romania.

Exista o serie de motive independente: accidente, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti in baza carora Pin Trade(Fire Rosa) isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi livrate.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Pin Trade SRL (Fire Rosa) nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat in scris sau telefonic.

Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costurile de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja comenzile.

Toate produsele comandate sunt insotite de factura fiscala.

III.RETURUL PRODUSELOR

 Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantati de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca O.U.G. 34/2014 prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in decurs de 14 zile de la primirea produsului. Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului in virtutea  O.U.G. 34/2014(articolul 14)

Pin Trade SRL(Fire Rosa) va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile calendaristice de la data primirii returului. Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

ATENTIE: Suma de bani se va restitui doar in cont bancar
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Descarcati formularul de retur