Livrare - FireRosa.ro

                      Programul de lucru este de Luni-Vineri intre orele 10-17.

Expedieri și returnări

Expedierea coletelor se face dupa confirmarea telefonica a comenzilor.
Telefon contact 0374070297, 0213309822, 0213309041

Procesarea si livrarea comenzilor se face in 5-7 zile lucratoare, dupa confirmarea telefonica sunt expediate prin Bookurier. Plata coletelor se face in sistem ramburs la primirea pachetului.

Comenzile plasate in weekend vor fi procesate incepand de luni.

Tariful aplicat este:
 -12
 lei in Bucuresti si toate zonele limitrofe aflate pana in centura Bucurestiului.
( VOLUNTARI, PIPERA, POPESTI -LEORDENI, DOBROESTI, PANTELIMON, CHIAJNA, ROSU)
 -19 lei in tara prin firma de curierat rapid.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile de transport. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costurile de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja comenzile.

Coletele sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Toate produsele comandate sunt insotite de factura fiscala.

                 Programul de lucru este de Luni-Vineri intre orele 10-17. 

Retur

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca (O.G.130/2000, art.4, alin.1, lit.b) prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, si in starea in care au fost receptionate, in termen de 10 ZILE LUCRATOARE de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului in virtutea art.7 alin.1 din O.G.130/2000.

Contravaloarea comenzii urmeaza a fi restituita in cel mult 30 de zile (art.8 din O.G.130/2000) de la data denuntarii in scris a contractului si desigur, daca produsele aferente comenzii au fost acceptate ca retur.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris pe mail. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa.