Livrare - FireRosa.ro

Programul de lucru este de Luni-Vineri intre orele 9-17.
Telefon contact: 0755044510, 0755044511, 0755044513, 0213309822, 0213309041

Plata, livrare și retur


1.PLATA PRODUSELOR

Pe site-ul www.firerosa.ro poti opta pentru una dintre urmatoarele optiuni de plata:

1. Plata Ramburs ( la livrare ): Iti vom livra produsele prin curier rapid si vei putea plati numerar in momentul receptionarii coletului.

2. Online cu card bancar prin MobilPay (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)


2. LIVRAREA PRODUSELOR

Livram produsele oriunde in tara (Romania), prin intermediul curierului rapid. Termenul de livrare al produselor este prin curier rapid 1-2 zile lucratoare.

 Costurile de livrare

1. GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 RON 

2. 12 RON – prin curierat cu ramburs (tva inclus) pentru Bucuresti si zonele metropolitane aflate pana la centura Bucurestiului(Voluntari, Pipera, Popesti -Leordeni, Pantelimon, Chiajna, Rosu, etc…)

3. 19 RON – prin curierat cu ramburs (tva inclus) pentru national

Realizam livrarea  prin Bookurier(Bucuresti) si GLS(national). Tarifele de mai sus sunt valabile pentru orice localitate din Romania.

In cazul in care nu vei fi gasit la adresa mentionata, vei fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Exista o serie de motive independente: accidente, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti in baza carora Pin Trade(Fire Rosa) isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi livrate.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Pin Trade SRL (Fire Rosa) nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat in scris sau telefonic.

Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costurile de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja comenzile.

Toate produsele comandate sunt insotite de factura fiscala.


3.RETURUL PRODUSELOR

 Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca (O.G.130/2000, art.4, alin.1, lit.b) prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului in virtutea art.7 alin.1 din O.G.130/2000.

Pin Trade SRL(Fire Rosa) va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile calendaristice de la data primirii returului. Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

ATENTIE : Suma de bani se va restitui doar in cont bancar
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.