Termeni și Condiții - FireRosa.ro

Termeni și condiții

1.  Informatii personale

Site-ul www.firerosa.ro este proprietatea SC Pin Trade SRL, persoana juridica de nationalitate Romana, avand sediul social in Bucuresti, Str Poet Panait Cerna, Nr. 8, Bl. M58, Sc. 1, ap. 20, Sector 3, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/9171/2000 si cod unic de identitate fiscala RO13428654 si punct de lucru in Str Elena Cuza, Nr 59, Sector 4, Bucuresti.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul. Accesul si utilizarea site-ului sunt reglementate exclusiv de termenii si conditiile de mai jos.

Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii reprezinta acceptarea tacita a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele juridice care decurg din acceptarea lor. Utilizarea www.firerosa.ro  are ca scop obtinerea de informatii. Pin Trade nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea dispozitivelor prin intermediul carora utilizatorii obtin accesul la www.firerosa.ro.

Pin Trade ofera acces liber la site-ul www.firerosa.ro si autorizeaza orice utilizator, persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice sa vizualizeze,  sa transmita informatii si imagini publicate pe site doar in scopuri necomerciale.Nici un articol, stire, reportaj, informatie, fotografie, video si alte productii media de pe acest site nu poate fi reprodus, partial, integral sau modificat, inclusiv prin intermediul legaturilor (link-urilor web) fara permisiunea anterioara explicita a Pin Trade.
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul www.firerosa.ro. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC Pin Trade SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2.  Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC  Pin Trade  SRL  pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.  Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.  Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Pin Trade SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Pin Trade  SRL  Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Pin Trade  SRL   se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa sales@firerosa.ro , se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

 Pin Trade  SRL  certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a O.U.G. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Pin Trade  SRL  sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere Pin Trade  SRL  sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor
c. dreptul de a cere Pin Trade  SRL  sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
d. In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de NETOPIA PAYMENTS.

Pin Trade S.R.L., este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 30149.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: Pin Trade SRL si NETOPIA PAYMENTS garanteaza securitatea sistemelor informatice. Informatiile privind datele cardului bancar(numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Pin Trade  SRL sau pe serverele NETOPIA PAYMENTS.

 In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

 Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.firerosa.ro sau de a afecta performantele serverului pe  care ruleaza www.firerosa.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.firerosa.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Pin Trade colecteaza date cu caracter personal, pe paginile sale, numai cu acordul voluntar al utilizatorului sau al clientului, in urmatoarele scopuri; validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta; pentru a asigura accesul acestuia la serviciile oferite;contactarea acestuia, la cererea sa voluntara; contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii.

La solicitarea explicita a utilizatorului, www.firerosa.ro se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa stearga si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozitiilor legale in vigoare. Informatiile publicate de utilizatori in link-ul "contact", sunt considerate neconfidentiale, lipsite de drepturi de proprietate si intra de drept in proprietatea www.firerosa.ro fara nicio obligatie de a acorda despagubiri, compensatii in bani sau de alta natura celor care le-au furnizat.

3.  Copyright

 Intregul continut al site-ului www.firerosa.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - sunt proprietatea SC Pin Trade SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul  Pin Trade  SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4.  Accesul la site

Pin Trade SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia,  de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Pin Trade SRL fara acordul scris prealabil al acesteia

5.  Descrierea serviciilor

Pin Trade SRL comercializeaza fire de tricotat si accesorii, produse acoperitoare de sol si textile de casa.

6.  Pret

 Pentru a plasa o comanda pe site-ul www.firerosa.ro valorea cosului trebuie sa fie de 51 lei(tva inclus), fara taxa de curier. Preturile prezentate pe site includ TVA (19%). Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, la care se adauga  si costurile de livrare, daca este cazul.

7.  Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul. Plata se poate realiza prin card de credit/debit. Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

Pin Trade SRL accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.
Politica de confidentialitate Pin Trade se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client sau utilizator exclusiv pe site. Pin Trade nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

Pin Trade se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului/Utilizatorului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
Pin Trade garanteaza ca datele personale ale Clientului, colectate prin intermediului formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic. Pin Trade nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date. Pin Trade isi rezerva dreptul de a modifica aceste reguli in orice moment fara un aviz prealabil. Noile reguli vor fi facute publice pe aceasta pagina si vor intra in vigoare de la data publicarii lor. In cazul optarii pentru plata cu card, procesarea datelor de card se face pe serverele NETOPIA PAYMENTS, Pin Trade nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

8. Informatii privitoare la returnarea produselor :

Potrivit  O.U.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania S.C. Pin Trade SRL pe adresa sales@firerosa.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in decurs de 14 zile de la primirea produsului.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantati de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca  O.U.G. 34/2014 prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in decurs de 14 zile de la primirea produsului, in ambalajul original, si in starea in care au fost receptionate. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului in virtutea O.U.G. 34/2014. Contravaloarea comenzii urmeaza a fi restituita, dupa primirea produsului, in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si desigur, daca produsele aferente comenzii au fost acceptate ca retur. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris pe mail. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa. Renunțarea la cumpărare in mod repetat va putea fi considerată un abuz.

9. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabil.  In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

10. GARANTIA PRODUSELOR

Produsele comercializate pe www.firerosa.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare fabrica producatoare in parte.